Waarom moet het getal op de weegschaal jou gelukkig maken?

Afvallen op een verantwoordelijke manier

Je wilt toch ook dat het gewichtsverlies blijft? Dan moet je vooral niet extreme afvalshakes of diëten gaan volgen, want het werkt juist averechts!

Wij focussen op de langere termijn doelstelling van de klant. Elk broekriem gaatje is ook 1 gaatje. Vergeet niet dat het cijfertje je niet alles verteld. Denk aan je voeding, beweging, hormoonhuishouden, slaap en herstel…

De vraag aan jou is… Hoeveel ballen hou jij momenteel in de lucht?
Je kind(eren) & partner aandacht geven, gezellig een wijntje drinken met je vriendinnen, je werk, eventueel dan nog sporten en dan nog ergens een momentje vinden voor jezelf… ???? vergeet je ook nog niet te koken?

Samen maken we het inzichtelijk voor je. Je kunt alleen van een ander houden als je ook van jezelf houdt. Vrijblijvend eens sparren over dit soort problemen en wil je graag beter in je vel zitten? Kies dan voor de begeleiding van Sportief Met Nick. Groepslessen of persoonlijke begeleiding op maat.

Ons afvalprogramma: Het Start Your Shape

Bij Sportief Met Nick kunt u kiezen voor een combinatie pakket. Voeding is 60%, trainen is 20% en dan mis je nog 20%. Met dit combinatiepakket gaan we ook er ook voor zorgen dat je hormoon huishouden in balans komt. Je moet jezelf op nummer 1 gaan zetten. Wij begeleiden dames en heren tussen de leeftijd van 35 en 55 jaar die op een gezonde en duurzame manier gewicht willen verliezen. Geen gekke afvalshakes of dure middeltjes waar je afhankelijk van bent/blijft. Wij helpen je graag met resultaat.

We starten op 3 januari met het afvalprogramma. VRAAG NU informatie aan👇

Menu