Skip to content

Afvallen eindhoven

Begeleiding bij afvallen in Eindhoven

Op zoek naar begeleiding bij afvallen in Eindhoven? Als personal trainer vind ik het belangrijk dat u kunt sporten naar uw mogelijkheden en behoeftes. Aan de hand van een tweewekelijkse meeting of een wekelijkse meeting gaan we aan de slag met uw doelen. Resultaat staat namelijk op één en daarom houd ik graag een vinger aan de pols om te zien hoe uw progressie er voor staat. Dit werkt voor uzelf ook heel motiverend omdat u kunt zien dat u goed op weg bent om uw doelen te behalen. Wat is uw motivatie om begeleiding bij afvallen in Eindhoven te zoeken? Denkt u dat u gelukkiger bent als u minder last heeft van overtollig buikvet? Of heeft u medische redenen waarom u wilt afvallen? Het is heel bijzonder hoeveel invloed deze gedachtes kunnen hebben. Daarom ga ik graag persoonlijk met u in gesprek om uw motivatie te achterhalen. Op basis daarvan gaan we met een minimaal pakket voor 12 weken aan de slag om duurzaam resultaat te boeken! U kunt ook bij ons terecht voor yoga.

Afvallen Eindhoven
Terugbelverzoek

Begeleiding bij afvallen in Eindhoven en aanleren van nieuwe gewoontes

Mijn begeleiding als personal trainer in Eindhoven bij afvallen kenmerkt zich door de resultaatgerichte werkwijze en kennisoverdracht. Daarbij nemen wij uw gewoontes onder de loep en adviseer ik u over gezondere gewoontes die bij u als persoon passen. Zo gaan wij bekijken hoe u kunt bewegen kijkend naar de mogelijkheden die heeft. Daarnaast inventariseren we hoe sporten in uw agenda kan worden ingepland zonder dat het extra druk oplevert. Wilt u meer weten over hoe u dit kunt aanpakken? Laat het mij weten en ik leg het u graag uit! Een andere belangrijke factor bij afvallen is natuurlijk minder calorieën binnenkrijgen dan u verbrandt. Met behulp van een professionele app kunt u digitaal uw calorieën tellen. Meer weten over mijn werkwijze als (online) fitness coach in Eindhoven bij afvallen? Neem contact op!

Begeleiding bij afvallen in Eindhoven en stok achter de deur

Heeft u begeleiding van mij ontvangen in Eindhoven bij afvallen? Dan is het traject nog niet klaar! Integendeel want een jaar nadat u het traject heeft afgerond mag u twee keer terugkomen voor een sessie. Deze coaching achteraf is een belangrijk onderdeel van mijn werkwijze. Ons brein heeft namelijk snel de neiging om terug te vallen in oude gewoontes. Dit kunt u vooromen door periodieke gesprekken te hebben waardoor wordt voorkomen dat u terugvalt in oude gewoontes. Meer informatie ontvangen? Mail naar sportiefmetnick@gmail.com

Contactformulier