Skip to content

Over Sportief met Nick

foto-nick-schuurman

Sportief Met Nick bestaat sinds 2019. Gevestigd in Eindhoven.
Sinds 2021 biedt Sportief Met Nick zijn activiteiten aan in het wijkcentrum van FAB28.

Door veel verschillende ervaring in sportscholen is Sportief Met Nick zijn concept ontstaan.
Nick heeft ervaring in verschillende segmenten van de fitnessbranche.
Budget- en meer exclusievere clubs.

In de budget gerichte clubs was het vooral: de klant is een nummertje, net als het personeel en groepslessen waren populair, maar vaak per instructeur afhankelijk. Je streelde je eigen ego zonder plan. Begeleid in de fitness werd je er niet. Tenzij je er voor betaalde (als Personal trainer)

In de wat exclusievere club, kwam een ander soort klant; veel meer gerichter trainen op specifieke elementen en al meer aandacht voor de klant. Personeel werd hier ook echter vergeten.

Sportief Met Nick is een combinatie van deze clubs aan het worden. De selecte & gerichte groepslessen gericht op jouw doelstelling en trainen in exclusievere groepen. Je wordt aangesproken bij je naam, al halen we ze nog wel eens door elkaar ;P.

Je wordt gehoord en deelt mee in de vreugde (en droevenis soms). We betrekken je als klant graag bij onze ontwikkelingen.

Bij Sportief Met Nick willen we je niet alleen gezonder laten worden, maar ook meer laten genieten van je leven. Door rust in je hoofd, een gebalanceerder eet- en beweegpatroon en bewuster te zijn en te leven.