Skip to content

Groepslessen Eindhoven

Trainen met kleine groepjes in Eindhoven

Je vindt het sporten eigenlijk maar niks en vaak is de drempel te hoog om te sporten in een sportschool. Grote groepslessen, bodybuilders die zichzelf heel wat vinden en je voelt je al snel niet op je plek. Een vaak benoemde reden om niet te gaan sporten is dat je ‘geen tijd hebt’. Nee het is geen prioriteit. We hebben zowel alleenstaande ouders als ouders die er wel tijd voor maken. Je bent druk met je carriere, gezin, wel/geen partner, tijd voor jezelf en dan ook nog sporten en eten 🙁

Je denkt misschien me kinderen kunnen niet alleen thuis blijven, je bent druk met werk, andere prioriteiten, noem het maar op. 
Dat kan jarenlang jou excuus zijn om niet te sporten. Maar als je heel erg kritisch kijkt naar je tijd, is er dan werkelijks nergens een gaatje om te gaan?
Om even dat half uurtje tot een uurtje weg te zijn van huis?

 

groesplessen circuittraining eindhoven sportief met nick
Terugbelverzoek

Trainen in kleine groepjes

Doordat we trainen in kleinere groepen hebben we meer aandacht voor jou als klant. Door meer persoonlijke aandacht is er meer ruimte voor een gesprek, kun je met een echt plan aan de slag en helpen we je met persoonlijke tips voor de juiste technie. Een lolletje moet op zijn tijd kunnen en er word hard getraind. Wel op ieder zijn niveau. We trainen in maximaal aantallen van 6 klanten per les. Daarnaast trainen we maximaal 30 minuten bij de circuittraining. 

Er zijn diverse redenen waarom mensen zich aanmelden voor mijn groepslessen in Eindhoven. Los van het feit dat ze heel gezellig zijn en het prettig is om een groep te sporten, heeft iedereen zijn eigen motivatie en doelen. Misschien zou u graag wat kilo’s afvallen, of wilt u juist fitter worden. Ook doen er genoeg mensen mee die meer energie willen en hun conditie willen verbeteren of simpelweg op peil willen houden. U hoeft helemaal geen specifiek doel voor te hebben om met onze groepslessen mee te mogen doen, gewoonweg lekker onder begeleiding willen sporten is al voldoende!

Lessen voor kids

Sinds kort bieden we ook kinderlessen aan. 
Deze lessen zijn een combinatie van naschoolse activiteiten als fitness. Waarbij we verschillende activiteiten ondernemen. Afhaneklijk van het weer. 

We beginnen meestal met een tikspel, gevolgd door een één of twee vaste spellen en sluiten rustig samen af. We willen de kinderen meer leren dan alleen sporten en bewegen. 

Contactformulier