Motiverende groepslessen in Eindhoven

Groepslessen in Eindhoven

Bent u op zoek naar groepslessen waar er zowel hard getraind, als gelachen en plezier beleefd word? Dan zijn de groepslessen van Sportief Met Nick iets voor u. Ik geef namelijk bootcamp lessen in Eindhoven, maar u kunt bij mij tevens fitness groepslessen volgen(groepen van 6 personen). In beide gevallen gaat u met een groep mensen aan de slag met sporten, waarbij u veel uitleg krijgt, maar ook individuele tips en adviezen. Ik geloof er als personal trainer namelijk in dat voor iedereen een andere aanpak werkt, want niemand is hetzelfde. Tijdens mijn groepslessen in Eindhoven krijgt u dus meer dan genoeg persoonlijke aandacht en uiteraard bespreken we voordat u start wat uw sportieve doelen zijn en hoe u deze bereikt.

Groepslessen in Eindhoven met een personal trainer

Bij ons train je in een veilige omgeving. Iedereen traint met zijn of haar doel voor ogen. Iedereen is bij ons gelijk en we vinden het fijn als je kiest voor meer aandacht, dan doen wij dat ook. We bieden zowel lessen aan in kleinere als grotere groepen. Small group functionele trainingen en bootcamps in de buitenlucht.

Kleinere groepsles binnen
Bootcamp lessen

Sporten in kleinere of grotere groepen?

Groepslessen in Eindhoven kan in verschillende groepsgroottes. Met onze missie en visie proberen u zo goed als mogelijk helpen en te begeleiden.
Wij verzorgen daarom 2 verschillende groepslessen in Eindhoven, Stratum.

Small group lessen

Deze groepslessen zijn in kleinere groepen. We trainen hier met maximaal  6 personen ter gelijke tijd. We willen in 30 minuten tijd een warming up, oefening en een cooling down doen. Hierdoor heb je toch je hele lichaam getraind, maar ben je in relatief korte tijd actief bezig geweest en heb je alle spieren getraind die je wilt.

Heb je relatief weinig tijd? Kies dan voor de small group = 30 minuten trainen per sessie. Deze training zijn ook erg ideaal voor beginners!

Bootcamps

We bieden ook bootcamps aan; in weer of geen weer. We trainen hierbij in maximaal groepen van 16 personen. Wat inhoud dat we 2 onderdelen hebben. Twee onderdelen waarbij we na 15 minuten (+/-) omwisselen van activiteiten. De begeleider houdt het overzicht, leidt en begeleidt zowel individueel als geheel.

Heb je iets meer tijd en ben je wat gevorderder kwa fitnesservaring? Kies dan voor de bootcamp = 45 minuten per sessie.

Menu