Skip to content

Personal trainer Eindhoven

Als personal trainer in Eindhoven zorg ik voor een duurzaam resultaat

Bent u op zoek naar een personal trainer in Eindhoven waarbij u een duurzaam resultaat bereikt? Ik geef u coaching en advies op maat en we gaan op een resultaatgerichte manier te werk. Het uitgangspunt is om twee keer per week contact te hebben zodat uw vooruitgang goed gemonitord wordt. Aan de hand van realistische en concrete doelen haal ik het beste uit uzelf! Wat ik zelf het mooie aan fitness vindt is dat iedereen kan starten op zijn eigen niveau en dat iedereen hier zijn eigen gang in gaat. In mijn werk als personal trainer in Eindhoven staat kennisdeling centraal want dit zorgt in mijn ogen voor optimaal resultaat.

Wilt u meer weten over mijn werkwijze? Neem dan contact op door een bericht te sturen naar sportiefmetnick@gmail.

Personal trainer Eindhoven
Terugbelverzoek

Personal trainer in Eindhoven werkt met professionele systemen

Wat kenmerkt mijn werkwijze als personal trainer in Eindhoven? Allereerst bied ik u de mogelijkheid voor een gratis intake gesprek. Hierdoor kunt u bepalen of er een klik is en of mijn werkwijze bij u past. Uiteraard kunt u tijdens dit gesprek al uw vragen stellen zodat u met een goed gevoel het traject ingaat. Verder maak ik gebruik van een professioneel systeem voor een optimale groei. Hierin is alles gedigitaliseerd en wordt alle resultaten die u boekt online bijgehouden. Hierdoor raakt u geen briefjes meer kwijt en heeft u alles overzichtelijk voor u staan. Dit werkt ook nog eens heel motiverend zodat u in een oogopslag kunt zien hoeveel progressie u heeft gemaakt!

Wilt u ook de beste versie van uzelf vinden? Als gedreven en enthousiaste personal trainer in Eindhoven begeleid ik u graag om een duurzaam resultaat te behalen.

Personal trainer voor afvallen in Eindhoven gelooft niet in crashdiëten

Op zoek naar een coach in Eindhoven die afvallen aanpakt met concrete doelen, persoonlijke coaching en kennisoverdracht? Als personal trainer in Eindhoven geloof ik niet in crash diëten. Dit komt niet omdat het dieet niet werkt. Nu klinkt het alsof ik mijzelf tegenspreek maar dat is niet zo. Er ontbreekt namelijk een belangrijke factor in dit plaatje, namelijk het menselijk brein! Afvallen valt en staat namelijk met een calorie tekort maar daarvoor moet u eerst inzicht krijgen in hoe uw brein soms een loopje met u neemt. Door u kennis aan te reiken over hoe uw lichaam en gedachtes werken krijgt u inzichten aangereikt waardoor het afvallen nu wel gaat lukken.

Plan gelijk een gratis (online) intake gesprek! Als online fitness coach sla ik graag een weg met u in die leidt tot een duurzaam resultaat.

Contactformulier