Skip to content

Groepslessen

Small group training

Trainen in groepen van maximaal 6 personen. Totale work out van 30 minuten, een combinatie van conditie, krachtraining, balans, coördinatie en uithoudingsvermogen zorgt voor een totale work-out. Deze training is ideaal voor beginners of voor mensen die weinig tijd hebben om te sporten (prioriteit).

Bootcamp

We bieden ook bootcamps aan; in weer of geen weer. We trainen hierbij in maximaal groepen van 16 personen. Wat inhoud dat we 2 onderdelen hebben. Twee onderdelen waarbij we na 15 minuten (+/-) omwisselen van activiteiten. De begeleider houdt het overzicht, leidt en begeleidt zowel individueel als geheel.

Deze trainingen zijn voor de gevorderde sporter. Je hebt minimaal wat ervaring en beschikt over de basis uitvoering van diverse fitness oefeningen. Deze work out duurt ongeveer 45 minuten en is met name buiten.

De bootcamp is ideaal als je wat meer ervaring hebt en echt van buitensporten houdt. Verder word je voldoende uitgedaagd en kun je werken aan je uithoudingsvermogen en conditie. De bootcamps worden verzorgd in het 📌 Sint Bonifaciuspark park in Eindhoven.

Bootcamp Eindhoven
Yoga Eindhoven

Yoga

Yoga is er voor diegene die graag meer rust in zijn hoofd wilt.
Trainen is 1, ademen is 2. Door middel van Yoga houdingen, ademhalings- en meditatietechnieken word je niet alleen rustiger in je hoofd je gaat ook bewuster leven. Klinkt allemaal zweverig, maar dat is het absoluut niet. Heerlijke combinatie van spanning en vooral ontspanning. Echt een aanrader!

In een groep van 8 personen gaan we werken aan je innerlijke rust. Ben jij een werkende vrouw die alle ballen omhoog moet houden? We werken zoveel als mogelijk met dezelfde groep om echt toe te werken naar een bewuster leven en leefstijl.

Dit door middel van Yoga houdingen, ademhaling- en meditatietechnieken brengen we je een reis door je eigen lichaam. Met rust in je hoofd en in je lijf. Je zult relaxter en kalmer worden.

Wil je nu een proefles Yoga volgen? Start dan Nu met aanvragen.

Boksen

Momenteel geven we nog geen boks lessen. Hier wordt hard aan gewerkt, en zal in de toekomst beschikbaar zijn.

Stay tuned!