Skip to content

Personal training

Hoe ziet jou verandering eruit?

De eerste paar weken ga je ondervinden hoe het is om te trainen onder professionele begeleiding.

Je traint afhankelijk van je behoefte 1, 2 of 3x per week met een personal trainer.

In de eerste weken zul je al mentale verschillende merken; beter slapen, uitgeruster wakker worden, minder piepen, lekkerder in je vel zitten en zakelijke taakjes kun je beter plaatsen (plaatsje geven).

Personal trainer Eindhoven

Ook in diezelfde eerste paar weken willen we graag werken aan je techniek en stabiliteit. Wat tijd en moeite kost. We zullen je langzaam meer intensiteit bieden, maar we willen dat je vooral blessurevrij blijft trainen… en dat wil jij toch ook?

Na een aantal weken/maanden begin je de oefeningen onder de knie te krijgen en kunnen we je meer intensiteit bieden. Wij denken graag in mogelijkheden om in het dagelijkse leven flexibeler, sterker en om nog beter in balans te zijn in het leven. Functionele oefeningen helpen daarbij en een combinatie met krachttraining zorgt over het algeheel voor een betere gezondheid. Heerlijk.. deze combinatie trouwens.

Hoe jij je doel(en) gaat bereiken

Wij helpen met name vrouwen die graag hun gewicht willen verliezen door op een gezonde manier af te vallen.
We werken met vrouwen tussen de leeftijd van 30 en 55 jaar.

Jij hebt als vrouw een druk leven; kind(eren), partner, vriendinnenavondjes, gezond eten, voldoende sporten en dan nog een momentje voor jezelf.

Ja, je hebt een druk leven en dat is begrijpelijk en lastig. Maar daar kunnen wij je bij helpen. We coachen je niet alleen op trainen en voeding, maar kunnen ook ondersteunen op je mentale welzijn. Wij weten dat het belangrijk is voor jouw en dus ook is voor ons. JIJ wilt lekkerder in je vel zitten, scherper en beter presteren toch?

Daarom geloven wij ook niet CRASH DIETEN. Dit verergerd op de langere termijn alleen maar je gezondheidstoestand. Wij weten dat het coachen op het gebied van jouw mentale gezondheid meer is dan voeding (denk aan je hormoonhuishouden. Dit is overigens ook belangrijk voor de mannen, maar nog meer voor de vrouwen).

Mocht je meer willen weten, vraag dan naar meer informatie👇

Wil jij doelgericht fitter worden en/of gewicht verliezen en liever echt 1 op 1 of 1 op 2 begeleiding? Dan is Personal training bij Sportief Met Nick echt iets voor jou/jullie.

We doen metingen, maken samen een realistisch plan en werken samen toe naar dat doel.

Online fitness coach