Skip to content

Online fitness coach

Online fitness coach vertelt u over het online coaching traject

Hoe ziet een online coaching traject er bij mij als online fitness coach eruit? Allereerst heeft u de mogelijkheid om een gratis intake gesprek in te plannen. Als er sprake is van een match starten we met een minimaal pakket voor 12 weken zodat u echt vooruitgang kan gaan boeken. Ik geloof erin dat discipline, professionele systemen, enthousiasme en persoonlijke aandacht ervoor zorgen dat uw dromen verwezenlijkt kunnen werken. Door een situatie te creëren waar wij allebei volledig achter staan gaan wij samen aan de slag om u te helpen met fitnessen op uw eigen niveau. Zo stellen wij in samenspraak concrete en realistische doelen op. Op basis daarvan stel ik een voedingsschema en een op maat gemaakt fitnessprogramma op. De combinatie tussen krachttraining, bewust worden van de voeding die u eet en het opdoen van kennis zorgt er voor dat u erachter komt wat u echt wilt. Meer weten over mijn werkwijze als online fitness coach? Neem contact op! We geven ook bootcamp- en groepslessen.

Online fitness coach
Terugbelverzoek

Online fitness coach werkt met professionele systemen

Als online fitnesscoach geloof ik in de kracht van professionele systemen die ons allebei ondersteunen om het beste uit u zelf te halen. Door in de app in te vullen wat u heeft gegeten kunt u gemakkelijk calorieën tellen. Ook kunt hierin uw progressie visueel laten weergeven en alle resultaten digitaal inzien. Zo hebben u en ik altijd de meest actuele gegevens van uw groei bij de hand en is er geen gedoe meer met kwijtgeraakte briefjes. Er worden regelmatig metingen uitgevoerd waardoor het gelijk inzichtelijk is hoe ver u op weg bent met het bereiken van uw doelen. Een online fitness traject kan een moeilijk proces zijn maar is bovenal heel leerzaam. Met een dosis extra energie en positiviteit begeleid ik u graag. Door uw gezondheid op 1 te zetten kunt u uw dromen waar maken!

Op zoek naar begeleiding bij afvallen in Eindhoven? Ontvang meer informatie over mijn werkwijze als online fitness coach door te mailen naar sportiefmetnick@gmail.com

Neem online fitness coach in de arm en investeer in uw gezondheid

Vandaag de dag heb ik mijn werk als online fitness coach al enkele mannen geholpen naar de beste versie van hunzelf. Merkt u ook dat u wilt afvallen maar snel terugvalt in oude gewoontes? Wilt u werken aan uw gezondheid aan de hand van een op gemaakt programma? Zelf ben ik er achter gekomen dat u pas echt resultaat krijgt door middel van persoonlijke begeleiding. Dit is de reden waarom ik persoonlijke coaching aanbied als online fitness coach en als personal trainer op locatie in Eindhoven. Welke vorm past het beste bij u? Vraag een gratis intakegesprek aan en we bekijken welk traject het beste bij uw wensen en doelen aansluit!

Contactformulier